На Харківщині ворог учора обстріляв 12 населених пунктів, у Вовчанську застосував авіацію

На Харківщині ворог учора обстріляв 12 населених пунктів, у Вовчанську застосував авіацію

Укрінформ
На Харківщині війська рф минулої доби обстріляли щонайменше 12 населених пунктів, поранення отримала мешканка Великого Бурлука.

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Минулої доби підрозділи Сил оборони відбили атаки російських загарбників у районах населених пунктів Гряниківка і Синьківка. Ворожих обстрілів зазнали райони щонайменше 12 населених пунктів. Зокрема, Вовчанськ, Новомлинськ, Дворічна, Куп’янськ, Гряниківка та інші", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Сили оборони відбили атаки ворога біля 16 населених пунктів

У Вовчанську ворог застосовував і бойову авіацію, і артилерію. У Куп’янську обстрілами пошкоджені приватні домоволодіння, гаражі та автомобіль. Сталися пожежі.

"У смт. Великий Бурлук через обстріли 44-річна жінка отримала поранення, госпіталізована у стані середньої тяжкості", - зазначив Синєгубов.

Читайте також: За добу війська рф 76 разів атакували Херсонщину, троє загиблих

Щодо ракетних ударів по Харкову, завданих після 23:00 16 лютого, то, за даними начальника ОВА, вибуховою хвилею пошкоджено цехи одного з підприємств.

Як повідомлялося, 16 лютого внаслідок обстрілу Вовчанська було поранено шістьох людей, під час повторного обстрілу міста - загинула одна людина.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-