Унаслідок обстрілу Вовчанська загинула людина

Унаслідок обстрілу Вовчанська загинула людина

Укрінформ
Унаслідок обстрілу міста Вовчанськ на Харківщині 16 лютого загинула людина.

Про це повідомив в ефірі марафону «Єдині новини» начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

«Вранці по місту Вовчанськ були нанесені авіаудари, і шість людей постраждали. Після того повторився обстріл о 14-й годині, і, на жаль, одна людина загинула», - сказав начальник ОВА.

За його словами, сьогодні під російськими обстрілами було і місто Куп’янськ, а також ворог обстрілював території області на півночі та північному сході. Загалом під ударом протягом дня опинилися 16 населених пунктів, майже всі вони є прикордонними. 

Читайте також: росіяни зранку вдарили двома ракетами по Вовчанську, шестеро поранених

За інформацією Синєгубова, триває евакуація мешканців селища Дворічна Куп’янського району, яке знаходиться фактично на лінії зіткнення, ворожі обстріли там не припиняються. 

«Навіть дорога евакуаційна, яка зараз нами використовується, обстрілюється ворогом майже щодня. Однак евакуацію, хоч і під обстрілами, ми проводимо. З цього району, починаючи з жовтня, ми вивезли понад тисячу людей», - зазначив начальник ОВА.  

Він додав, що заявки на евакуацію надходять від людей уже тоді, коли знищено чи пошкоджено обстрілами їхні будинки і просто більше немає, де жити.

Читайте також: Війська рф обстріляли три райони Харківщини — пошкоджені будинки та електромережі

Як повідомлялося, 16 лютого біля 10:30 ранку війська рф вкотре обстріляли місто Вовчанськ. За попередньою інформацією, обстріл здійснювався ворожою авіацією, зафіксовано два ракетні удари. Поранення отримали шестеро людей – це фахівці, які здійснювали ремонтні роботи на лініях зв‘язку.

В області тривають бойові дії в Куп’янському районі, де тимчасово захопленими залишаються 29 населених пунктів. 

Фото: Telegram Олег Синєгубов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-