Єрмак поспілкувався зі звільненими з полону захисниками

Єрмак поспілкувався зі звільненими з полону захисниками

Відео
Укрінформ
Голова Офісу президента Андрій Єрмак поспілкувався у відеоформаті зі звільненими у четвер із російського полону українськими захисниками.

Про це він повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"​​​​На виконання доручення Президента України поспілкувався у відеоформаті зі звільненим у четвер із російського полону першим заступником міського голови Енергодара Іваном Самойдюком, а також старшим матросом Військово-Морських сил ЗСУ Віталієм Агеєвим і військовослужбовцем Державної прикордонної служби України Вадимом Джафаровим, які навесні боронили «Азовсталь» і Маріуполь. Переказав звільненим вітання від Президента України. Нам вдалося повернути додому 101 українця", - йдеться у дописі.

Читайте також: СБУ показала ексклюзивні кадри з обміну полоненими

За словами голови ОП, Зеленський особисто стежив за перебігом операції та знає історію кожного визволеного. 

"Повернення українців із полону – це свято для всієї країни. Під час онлайн-включення Іван Самойдюк подякував Президенту та всій команді за докладені зусилля для звільнення бранців. Віталій Агеєв додав, що попри важкі умови полону він зараз нарешті відчуває себе вільною людиною. Вадим Джафаров зі свого боку наголосив, що у російській неволі все ще перебуває багато наших захисників, які переживають усі тяготи полону. Він також зазначив, що після реабілітації знову піде захищати Батьківщину, адже ворога потрібно виганяти з української землі", - розповів Єрмак та наголосив, що Україна обов'язково поверне з російського полону всіх своїх захисників.

Як повідомляв Укрінформ, Україна і росія у четвер, 16 лютого, провели обмін полоненими, додому повертаються 100 українських військових та один цивільний — перший заступник міського голови міста Енергодара Іван Самойдюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-