Ви робите ЗСУ справжнім брендом: Залужний подякував воєнкорам і пресофіцерам за службу

Ви робите ЗСУ справжнім брендом: Залужний подякував воєнкорам і пресофіцерам за службу

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний подякував воєнкорам і пресофіцерам за службу та правду і наголосив, що вони роблять ЗСУ справжнім брендом, рівень довіри до якого безпрецедентно високий.

Як передає Укрінформ, про це Залужний заявив у Телеграмі.

За словами головнокомандувача, 6 лютого 2015 року під час виконання військового обовʼязку в районі Дебальцевого загинув кореспондент ТРК "Бриз" Міністерства оборони капітан 3-го рангу Дмитро Лабуткін.

“Війна забирає кращих. Тільки за час широкомасштабної збройної агресії росії вісім журналістів загинули безпосередньо під час здійснення професійної діяльності, а 24 загинули як учасники бойових дій у лавах Сил оборони України та внаслідок ворожих обстрілів”, - зазначив Залужний.

Читайте також: Залужний обговорив із командувачем сил НАТО в Європі військову допомогу і ситуацію на фронті

“Дякую вам, дорогі воєнкори та пресофіцери, за службу і правду! Завдяки вам Україна і весь вільний світ знає імена та обличчя своїх захисників і захисниць. Ви фіксуєте історію нашої боротьби і прийдешньої Перемоги. Ви робите Збройні сили України справжнім брендом, рівень довіри до якого безпрецедентно високий. Зичу якнайшвидшої Перемоги! Сил і стійкості, натхнення і непохитної віри!”, - підкреслив головнокомандувач.

Як повідомлялося, 16 лютого відзначається День вшанування військових журналістів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-