Захист неба, розбудова «танкової коаліції» та боєприпаси: Резніков поїхав на зустріч «Рамштайн»

Захист неба, розбудова «танкової коаліції» та боєприпаси: Резніков поїхав на зустріч «Рамштайн»

Укрінформ
Міністр оборони України Олексій Резніков відбув на чергову зустріч у форматі «Рамштайн», де планується обговорити питання захисту українського неба, розбудови «танкової коаліції», формування запасу боєприпасів та ін.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив на свої сторінці Фейсбуці.

«Маю честь дев’ятий раз очолювати об’єднану команду з представників Міноборони, розвідки, Генерального штабу та наших дипломатів, яка інтенсивно працюватиме з партнерами найближчі дні. Темп надзвичайно високий», - повідомив Резніков.

За словами міністра, головні питання порядку денного: захист українського неба, у тому числі – через залучення авіаційної платформи, розбудова «танкової коаліції», формування запасу міцності по боєприпасам, тренінгові програми для наших воїнів, стабільність підтримки – логістика, обслуговування, ремонт, практична реалізація «Військового шенгену».

Резніков також відзначив, що напередодні мав низку розмов із партнерами, і їхня підтримка дає оптимізм.

Читайте також: Резніков обговорив з Остіном пріоритети наступного «Рамштайну»

Як повідомляв Укрінформ, зустріч Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн» запланована на вівторок, 14 лютого. Очікується, що країни-партнери оголосять про кількість танків для України та терміни їх надання.

Напередодні радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що Україні необхідна ефективна бронетехніка, далекобійні ракети, а також штурмова та винищувальна авіація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-