Клименко відвідав поранених прикордонників та вручив їм нагороди

Клименко відвідав поранених прикордонників та вручив їм нагороди

Відео
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко побував у Головному військово-медичному клінічному центрі Державної прикордонної служби, де разом з головою Держприкордонслужби Сергієм Дейнеком відвідав поранених прикордонників.

Як передає Укрінформ, про Міністерство внутрішніх справ повідомляє у Фейсбуці.

Очільник МВС подякував захисникам України за стійкість, героїчну службу та захист країни від загарбників та вручив відомчі відзнаки й нагороди.

«Ви героїчно проявили себе в бою з ворогом і ми всі дякуємо і пишаємося вами», – зазначив міністр.

Читайте також: У Бахмуті прикордонники збили російський літак

Загалом він нагородив 32 поранених військовослужбовці Держприкордонслужби, які брали участь у бойових діях захищаючи територіальну цілісність України.

За особисту мужність і відвагу їм було вручено нагрудні знаки «За відвагу в службі».

У МВС нагадали, що минулого року лікування й реабілітацію в цьому медзакладі пройшли близько шести сотень поранених прикордонників, а вже цьогоріч на лікування прийняли більше сотні бійців, серед яких і тяжкопоранені.

Клименко поспілкувався із кожним бійцем, поцікавився потребами військових та їх самопочуттям. Водночас міністр внутрішніх справ відзначив лікарів, які працюють у медзакладі та подякував за кожне врятоване життя.

За мужність і героїзм, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час виконання завдань міністром відзначив десятьох медпрацівників нагрудними знаками «За безпеку народу».

Також очільник МВС ознайомився з організацією роботи госпіталю, зокрема побував у офтальмологічному відділення, яке оновлене сучасним обладнанням, зокрема комп’ютерним томографом, який дає 90 % діагностики ока.

Крім того, Клименко побував у хірургічному відділенні, де найближчими днями запрацює додатковий операційний блок на дві операційні зали, що обладнані за всіма сучасними вимогами.

Його ознайомили з ситуацією щодо протезування поранених, а також з реабілітацією та відновленням військовослужбовців.

Клименко відзначив високий рівень роботи медзакладу, що працює злагоджено, як єдиний організм.

Читайте також: Під час контратаки під Бахмутом прикордонники знищили 11 російських загарбників та БПЛА

Як повідомляв Укрінформ, уже понад 40 лікувальних закладів законтрактовані з Міністерством у справах ветеранів для забезпечення психологічної реабілітації військовослужбовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-