Масована атака на Запоріжжя: пошкоджена енергетична та промислова інфраструктура

Масована атака на Запоріжжя: пошкоджена енергетична та промислова інфраструктура

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі внаслідок масованих ранкових ракетних ударів у різних районах пошкоджень зазнали обʼєкти енергетичної та промислової інфраструктури.

Про це в Телеграмі повідомляє в.о міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв, передає Укрінформ.

"Внаслідок масованих ранкових ракетних ударів у різних районах Запоріжжя ушкоджено обʼєкти енергетичної та промислової інфраструктури. На обʼєктах зафіксовано ушкодження покрівлі, вікон, складських приміщень, фасадів, парканів. Окрім того, на місцях деяких прильотів виникли пожежі", - написав він.

Зазначається, що ніхто з людей не постраждав – чергові зміни під час тривоги перебували в укритті.

Що стосується цивільної інфраструктури, то на цей час відомо, що від вибухової хвилі повилітали вікна в одному з багатоповерхових будинків, а також у приміщенні навчального закладу та обʼєкту культурного призначення.

Читайте також: російські військові за добу обстріляли Запорізьку область 119 разів

На цей час частина міста залишається без світла, тож відповідно подекуди є й проблеми з подачею опалення. Аварійно-відновлювальні роботи тривають. Також через пошкодження обʼєктів енергетичної інфраструктури з восьмої години ранку у місті діють погодинні стабілізаційні відключення.

Раніше повідомлялось, що ворог випустив по Запоріжжю 17 ракет. Це найбільш масована атака обласного центру з початку повномасштабного вторгнення.

Фото: Анатолій Куртєв. Секретар Запорізької міської ради

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-