росіяни вночі випустили по Харкову до 10 ракет — без потерпілих

росіяни вночі випустили по Харкову до 10 ракет — без потерпілих

Укрінформ
У Харкові під час ракетних ударів в ніч на 8 лютого по підприємству люди не постраждали, бо перейшли в укриття.

Про це в ефірі національного марафону «Єдині новини» повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

«Було від 6 до 10 пусків ракет із території російської федерації. Стільки ж було чутно вибухів у Харкові. З’ясовано, що чотири вибухи – це було на території одного з промислових підприємств у Київському районі. Інший “приліт”, тобто п’ятий, був безпосередньо у парку, просто в землю. Це цивільна інфраструктура, жодних військових об’єктів там немає. І, на щастя, постраждалих немає. Людей урятувало те, що на підприємстві вони дослухалися до сигналів повітряної тривоги і всі абсолютно перебували в укриттях. І ДСНС при проведенні робіт усіх дістали», - сказав Синєгубов.

Як зазначив у Фейсбуці начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, у Центральному парку культури та відпочинку «армія росії знешкодила «стратегічні» лавочки та пішохідні переходи».

Читайте також: Загарбники вночі поцілили у Центральний парк Харкова

Слідчі на місці встановили вирви - глибиною 3 метри, приблизного розміру 5х5 метрів. На місцях вибухів вилучені уламки.

Як повідомлялося, близько 23-ї години 7 лютого війська рф із території Бєлгородської області завдали ракетних ударів по Харкову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-