Нацгвардійці знищили в районі Бахмута ворожий штурмовик Су-25

Нацгвардійці знищили в районі Бахмута ворожий штурмовик Су-25

Укрінформ
На Донеччині військовослужбовці Національної гвардії України знищили черговий ворожий російський літак Су-25.

Як передає Укрінформ, про це на офіційному сайті повідомляє Нацгвардія України. 

«2 лютого об 11:55 на південно-східній околиці Бахмута нацгвардійці виявили два ворожі літаки Су-25 на відстані трьох кілометрів, ціль була захоплена стрільцем-зенітником ПЗРК «Ігла-1» та здійснено пуск. Унаслідок бойової роботи один Су-25 було уражено», – заявив командир зенітного ракетно-артилерійського дивізіону 3 бригади оперативного призначення на псевдо «Партизан».

Уточнюється, що в результаті бойової роботи вогневої групи зенітного ракетно-артилерійського дивізіону 3 бригади оперативного призначення на Бахмутському напрямку окупанти частково втрачають боєздатність та повітряну перевагу.

«Тільки за минулий тиждень розрахунком було знищено гелікоптер Мі-24 та літак Су-25», - зазначається у повідомленні.

Як заявляє НГУ, авіація противника активно використовує броньований дозвуковий штурмовик Су-25 при знищенні наземних цілей та завданні ударів по українських позиціях і населених пунктах.

«Зазнаючи численних втрат, ворог не припиняє наступальних дій на Бахмутському напрямку. Проте Сили оборони України відбивають безуспішні атаки окупантів», - наголошує НГУ.

Читайте також: За добу на Таврійському напрямку війська рф втратили понад дві роти вбитими та пораненими

Як повідомляв Укрінформ, 2 лютого в Національній гвардії показали, як під Бахмутом українські захисники знищили штурмові групи російських найманців із ПВК «Вагнера».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-