За добу на Таврійському напрямку війська рф втратили понад дві роти вбитими та пораненими

За добу на Таврійському напрямку війська рф втратили понад дві роти вбитими та пораненими

Укрінформ
На Таврійському напрямку за вчорашній день російські війська втратили понад дві роти особового складу вбитими та пораненими.

Про це повідомив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський, передає Укрінформ із посиланням на видання "Арміяінформ"

"Попри активність ворожої артилерії українські Сили оборони завдавали потужних ударів по угрупуванню військ противника та скупченню його техніки. У підсумку лише за вчорашній день російські війська втратили понад дві роти особового складу вбитими та пораненими", – сказав він. 

За словами Дмитрашківського, упродовж минулої доби на всьому напрямку було зафіксовано 368 ворожих обстрілів, зокрема на Запорізькому – 71.

Відповідаючи на запитання про наміри рф захопити Запоріжжя до кінця березня поточного року, він підтвердив, що такий наказ путін справді віддав своїм військам і зараз його підлеглі намагаються втілити цю ідею в життя.

Читайте також: ЗСУ знищили вже 129 870 російських загарбників

"Але треба зазначити, що ті плани не мають продовження. Адже наші військові добре підготовлені, несуть службу на визначених рубежах та готові дати гідну відсіч агресору", – поінформував речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку.

Раніше повідомлялося, що, за даними Головного управління розвідки Міноборони України, президент рф володимир путін віддав наказ до березня захопити території Донецької та Луганської областей, але для наступу з білорусі ресурсів у рф немає. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-