Що робити, якщо захисник не виходить на зв'язок – поради Міноборони

Що робити, якщо захисник не виходить на зв'язок – поради Міноборони

Укрінформ
У Міноборони надали рекомендації, що робити рідним, якщо військовослужбовець Збройних сил України не виходить на зв'язок.

 Як передає Укрінформ, про це Міноборони повідомляє у Телеграмі з посиланням на Мілітарі Медіа Центр. 

Рідним радять у випадку, коли зв’язок із захисником України втрачено, звернутися на гарячу лінію уповноваженого зі зниклих безвісти та дотримуватися чіткого алгоритму дій.

Зокрема фахівцям кол-центру необхідно надати прізвище, ім’я та по батькові, дату народження військовослужбовця, його паспортні дані, особовий номер і номер військового квитка чи жетону.

Читайте також: Відстежити переміщення полонених українських військових у рф дуже важко – Координаційний штаб

Також надати контактні дані місця постійної дислокації територіального центру комплектування та соціальної підтримки; прізвище, ім’я та по батькові та контакти безпосереднього командира та командира частини; контактні дані військкомату, з якого був призваний захисник; телефони гарячої лінії частини, бригади, угрупування і дату, коли був втрачений зв’язок із рідною людиною.

У Міноборони порадили передавати інформацію фахівцям кол-центру, якщо побачили фото чи інші дані про зниклих осіб у соцмережах.

Телефони гарячої лінії: 0 800 339 247 або ж можна написати в месенджери на номер: (095) 896-04-21 чи повідомити про зниклого особисто уповноваженому за телефоном: (099) 792-01-26.

Читайте також: Як російські спецслужби ловлять на гачок родичів українських військових

Як повідомлялося, в Україні з'явився новий інструмент пошуку зниклих безвісти за особливих обставин. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-