росіяни обстріляли Бахмут із РСЗВ — один загиблий, четверо поранених

росіяни обстріляли Бахмут із РСЗВ — один загиблий, четверо поранених

Укрінформ
На Донеччині сьогодні через чергові обстріли Бахмута та району один чоловік загинув і було поранено четверо, у тому числі двоє рятувальників ДСНС.

Про це у Фейсбуці повідомила Донецька обласна прокуратура, передає Укрінформ.

«Окупаційні війська продовжують нищити Донеччину – за фактами чергових обстрілів Бахмута розпочато розслідування… Внаслідок обстрілів 55-річний чоловік загинув. Ще четверо громадян, у тому числі двоє співробітників ДСНС, які виконували свої службові обов’язки, отримали осколкові поранення», - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 27 січня 2023 року окупаційні війська рф нанесли удари з реактивних систем залпового вогню по містах Бахмут, Часів Яр та с. Парасковіївка Бахмутського району.

Через потужні атаки окупантів у багатоквартирних будинках вибиті вікна, шибки, розтрощені двері і понівечені балкони. Також зазнали пошкоджень і руйнувань приватні домогосподарства, транспортні засоби та інші об’єкти.

«За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюються досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України)», - констатували у прокуратурі.

Читайте також: Ворог за добу завдав 33 удари по Донеччині: у поліції показали руйнування

Тут нагадали, що прокурори продовжують вживати всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

Досудові розслідування тривають.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, кожного дня загарбники вбивають та травмують цивільних мешканців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-