Зеленський подякував Польщі за рішення щодо танків

Зеленський подякував Польщі за рішення щодо танків

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський висловив вдячність керівниками та всьому народові Польщі за рішення щодо надання Україні танків.

Про це глава держави написав у Твіттері, повідомляє Укрінформ.

"Дякую Анджею Дуді, Матеушу Моравецькому, Маріушу Блащаку, Яцеку Сєвєрі і народу Польщі за такі важливі рішення про передачу Україні 60 польських танків, 30 із яких – знамениті PT-91 Twardy, і 14 Leopard-2. Як і 160 років тому, ми разом, але цього разу у ворога немає шансів. Разом переможемо!" – написав Зеленський.

Читайте також: Канада передасть Україні чотири танки Leopard 2

Своєю чергою Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль також подякував польському народу за потужну підтримку України та готовність передати 60 танків.  

«Польща передасть Україні 60 танків. Відомі Leopard-2 і PT-91 Twardy посилять наші ЗСУ. Дякую главі польського уряду Матеушу Моравецькому і всьому  польському народу за потужну підтримку України на шляху до перемоги», - написав Шмигаль.

Як повідомлялося, глава польського уряду Матеуш Моравецький заявив, що Варшава готова передати Києву 60 польських танків PT-91 (модернізована версія Т-72), а також 14 танків Leopard 2.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-