росіяни обстріляли Вугледар - пошкоджені будинки та дві школи

росіяни обстріляли Вугледар - пошкоджені будинки та дві школи

Укрінформ
Війська рф ведуть активні обстріли Вугледара: у місті пошкоджені сім будинків та дві школи.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«На Волноваському напрямку тривають активні обстріли Вугледара: у місті пошкоджено 7 будинків і 2 школи. На території громади 2 людини загинули і 1 поранена у Богоявленці; зафіксовано обстріли Новоукраїнки. На Донецькому напрямку вночі відбулися 2 масовані артобстріли Авдіївки – є пошкодження, обсяги шкоди встановлюємо», – написав очільник області.

Він зазначив, що на Горлівському напрямку одна людина поранена і пошкоджено один будинок у Бахмуті.

Напередодні вдень росіяни пошкодили три будинки і дитсадок у Торецьку, тримали під вогнем околиці громади. Також ще три будинки пошкоджено в Катеринівці Іллінівської громади, обійшлося без жертв. Гучно ніч минула у селах Соледарської громади, констатував Кириленко.

Читайте також: Ворог за добу завдав 33 удари по Донеччині: у поліції показали руйнування

Він додав, що крім того, на Лисичанському напрямку в Лиманській громаді під обстрілами опинилися селища Торське, Зарічне і Ямпіль, у Званівській громаді – пошкоджено три будинки у Переїзному, околиці Званівки потрапили під обстріл фосфорними зарядами. Також неспокійно було в Сіверську: обстріли тривали протягом доби, прямим влучанням було зруйновано приватний будинок.

Як повідомлялося, за 26 січня російські загарбники вбили шістьох жителів Донеччини та ще дев’ять людей в області зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-