Сили оборони під Бахмутом знищили ворожий склад боєприпасів та групу піхотинців рф

Сили оборони під Бахмутом знищили ворожий склад боєприпасів та групу піхотинців рф

Укрінформ
Прикордонники та нацгвардійці під Бахмутом зі 120-міліметрових мінометів знищили групу російських піхотинців та ворожий склад боєприпасів.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Державна прикордонна служба України.

“Днями бойова група охоронців кордонів зі 120-мм мінометів нанесла вогневе ураження по ворожій піхоті. Попередньо, групову ворожу ціль наші бійці виявили з безпілотника”, - ідеться в повідомленні.

Прикордонники-мінометники випустили по російських військових десять осколкових мін. В результаті ліквідовано цілу ворожу групу, зауважили в ДПСУ.

Читайте також: ЗСУ за добу знищили 850 російських загарбників і сім танків

Окрім цього, як повідомляє у Телеграмі Національна гвардія України, захисники знищили на Бахмутському напрямку ворожий склад боєприпасів, у якому зберігалися, зокрема, протитанкові керовані ракети (ПТУР).

«На Бахмутському напрямку 3-я бригада оперативного призначення Національної гвардії України спільно з 44-ою окремою артилерійською бригадою Збройних сил України виявили та знищили склад БК противника», – ідеться в повідомленні.

За даними Нацгвардії, крім пострілів до ПТУР, знищений склад містив протитанкові міни, ручні протитанкові гранатомети та боєприпаси для стрілкової зброї.

Зазначається, що управління вогнем здійснювали нацгвардійці, для вогневого ураження було використане озброєння, надане Силам оборони України західними партнерами.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 26 січня в ході розв’язаної проти України повномасштабної війни російська федерація втратила вже близько 124 тисяч 710 своїх військових, 3182 танки, 6340 бойових броньованих машин, 452 реактивні системи залпового вогню та іншу техніку.

Фото: ДПСУ, Telegram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-