Українські захисники вночі знищили всі 24 «Шахеди», запущені росіянами

Українські захисники вночі знищили всі 24 «Шахеди», запущені росіянами

Інфографіка
Укрінформ
Цієї ночі українські військові знищили всі 24 дрони-камікадзе іранського виробництва, якими росія атакувала територію України.

Як передає Укрінформ, про це Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомляє у Фейсбуку.

“У ніч на 26 січня російські окупанти відновили атаки України дронами-камікадзе іранського виробництва “Shahed-136/131”, - ідеться в повідомленні.

Уточнюється, що пуски ударних БПЛА здійснювалися зі східного узбережжя Азовського моря.

За попередніми даними противник застосував 24 "Шахеди". Усі 24 знищено зенітними ракетними підрозділами, винищувальною авіацією, мобільними вогневими групами Повітряних Сил, у взаємодії з підрозділами ППО інших складових Сил оборони України.

Читайте також: У небі над Київщиною та Черкащиною працює ППО

“Переважну кількість дронів-камікадзе знищено в центрі країни – у зоні відповідальності повітряного командування “Центр”, - додали в Командуванні Повітряних Сил ЗСУ.

Своєю чергою очільник КМВА Сергій Попко повідомив, що над столицею було збито близько 15 дронів. "Уночі Київ зазнав чергової повітряного нападу ворога... В повітряному просторі було збито близько 15 ворожих БПЛА. Попередньо, без жертв та влучань в об’єкти інфраструктури", - зазначив він. 

Як повідомлялося, увечері в середу в низці областей була оголошена повітряна тривога, пов’язана із запуском з боку росії іранських дронів-камікадзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-