На Запоріжжі ворожа армія обстріляла 23 населені пункти за добу

На Запоріжжі ворожа армія обстріляла 23 населені пункти за добу

Укрінформ
У Запорізькій області російські військові обстріляли 23 населені пункти протягом доби. Є руйнування цивільної інфраструктури.

Про це в Телеграмі повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Кам'янське, Степове, Полтавка, Чарівне, Малинівка, Гуляйполе, Новоданилівка, Дорожнянка, Темирівка, Червоне, Малинівка, Степногірськ, Малі Щербаки, Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Затишшя, Успенівка, Білогір'я, Мала Токмачка, Гуляйпільське, Новоандріївка, Ольгівське, Щербаки", - йдеться у дописі.

Надійшло 28 повідомлення про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф.

Читайте також: Під час бойового зіткнення на Запоріжжі росіяни втратили понад 50 осіб

Протягом минулої доби евакуація цивільного населення з тимчасово окупованих територій не проводилась.

Раніше повідомлялось, що протягом 20-21 січня ворог проводив наступальні дії на Запорізькому напрямку поблизу Малих Щербаків. За уточненими даними, внаслідок бойового зіткнення з підрозділами Сил оборони втрати загарбників у цей період склали понад 50 осіб, 16 з них - безповоротні. Крім того, знищено 9 одиниць озброєння та військової техніки різного типу (танк, 6 одиниць БМП та бронеавтомобіль «Тигр»). Ще 4 одиниці пошкоджено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-