Під час бойового зіткнення на Запоріжжі росіяни втратили понад 50 осіб

Під час бойового зіткнення на Запоріжжі росіяни втратили понад 50 осіб

Укрінформ
За уточненими даними, внаслідок бойового зіткнення з підрозділами Сил оборони втрати загарбників склали понад 50 осіб, 16 з них - безповоротні.

Про це йдеться у зведенні Генштабу, передає Укрінформ

«Протягом 20 – 21 січня ворог проводив наступальні дії на Запорізькому напрямку поблизу Малих Щербаків. За уточненими даними, внаслідок бойового зіткнення з підрозділами Сил оборони втрати загарбників у цей період склали понад 50 осіб, 16 з них - безповоротні. Крім того, знищено дев'ять одиниць озброєння та військової техніки різного типу (танк, шість одиниць БМП та бронеавтомобіль «Тигр»). Ще чотири одиниці пошкоджено», - йдеться у повідомленні.

В Генштабі поінформували, що з початку січня значно збільшилась кількість поранених військовослужбовців противника на тимчасово окупованій частині Херсонської області. Місцеві лікарні переповнені. Усіх важких поранених концентрують по медичних закладах регіону. Тільки невелику кількість відправляють до тимчасово окупованого Криму для подальшого лікування.

Читайте також: Авіація Сил оборони завдала п’ять ударів по районах скупчення ворога

Також у низці населених пунктів Сєвєродонецького району Луганської області російські окупанти всіляко намагаються інформаційно ізолювати місцеве населення, зокрема українське телебачення та мобільний зв'язок недоступні.

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на Центр національного спротиву, у тимчасово окупованому Криму російські загарбники розгортають додаткові шпиталі через великі втрати на Запорізькому напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-