Розвідники створюють власну флотилію дронів-камікадзе

Розвідники створюють власну флотилію дронів-камікадзе

Відео
Укрінформ
Спецпідрозділ "Крила" створює власну флотилію FPV дронів-камікадзе.

Про це повідомляє ГУР МОУ, передає Укрінформ. 

"Спецпідрозділ ГУР МО «Крила» створює власну флотилію FPV дронів-камікадзе. Цей тип безпілотників на сьогодні став по-справжньому революційним засобом ведення бою. Адже FPV (First Person View) дрони дають можливість збирати безцінну розвідувальну інформацію та використовуються буквально як снайперська зброя з відстані до 10 кілометрів", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що встановлені камери та сучасні засоби зв’язку дозволяють оператору керувати літальним апаратом в режимі «реального часу», водночас залишаючись на безпечній відстані. Це допомагає зберегти життя українським захисникам та ефективно знищувати техніку та особовий склад ворога.

Спецпідрозділ ГУР МО «Крила» розпочинає збір коштів на закупівлю 1000 FPV дронів для нового ударного угруповання, яке вже найближчим часом стане на захист України по всій лінії фронту. 

Читайте також: Від «Армії дронів» військовим у Бахмут передали 83 безпілотники

Проєкт реалізується спільно з Благодійним фондом «Старлайф-Благодійність», який від початку повномасштабного вторгнення допомагав різним підрозділам ГУР МОУ і залишається надійним партнером. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-