Шмигаль — про ракетну атаку рф: Покарання буде неминучим

Шмигаль — про ракетну атаку рф: Покарання буде неминучим

Укрінформ
Сьогоднішні ракетні удари по українських містах — черговий доказ, що росія — терорист і їй немає місця у цивілізованому світі.

Як передає Укрінформ, про це написав Прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Телеграмі.

"Сьогоднішні ракетні удари по українських містах — черговий доказ, що росія терорист і їй немає місця у цивілізованому світі. Одна з російських ракет поцілила в багатоквартирний будинок у Дніпрі. Під завалами цілий під'їзд. Десятки постраждалих. Кількість загиблих уточнюється", - сказав Шмигаль.

Він також додав, що є влучання в об'єкти критичної інфраструктури в кількох областях.

"Наші героїчні сили ППО продовжують збивати більшість ворожих цілей, тим самим рятуючи життя тисяч людей. Ніколи не забудемо й не пробачимо горе, яке принесли на нашу землі російські варвари. Кривавий слід тягнутиметься за росією не одне покоління. Покарання за скоєне буде неминучим", - підкреслив Прем'єр.

Читайте також: У Дніпрі внаслідок російської атаки загинули двоє людей

Як повідомляв Укрінформ, 14 січня російські війська здійснили масований ракетний обстріл України. У Києві та області лунали вибухи, працювала ППО. У Дніпрі ворог поцілив у багатоквартирний будинок, зруйновано один під'їзд, під завалами перебувають люди. У Львові росіяни обстріляли об’єкт критичної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-