У Мелітополі росіян, кадирівців, бурят і осетинів вже більше, ніж місцевих жителів - Федоров

У Мелітополі росіян, кадирівців, бурят і осетинів вже більше, ніж місцевих жителів - Федоров

Укрінформ
На Запоріжжі, у тимчасово окупованому Мелітополі, щодня збільшується кількість росіян, кадирівців, осетинів і бурят.

Про це Іван Федоров написав у телеграмі.

"З кожним днем все більше кацапів з різних глибинок немитої росії "подорожують" до захоплених територій України. У Мелітополі кількість іноземних "туристів" - росіян, бурят, осетинів, кадирівців - перевищила кількість місцевих жителів, які вимушені залишатись в окупації. Іноземці настільки хочуть здаватися своїми, що навіть використовують українську символіку", - пише законний мер міста.

Читайте також: Військові рф у Мелітополі займають цивільні лікарні і морги - мер

Відомо про випадки, коли окупанти почепили на КамАЗи український прапор і вирушили на північ від Мелітополя в сторону Василівки і пересіли з вантажівок на легкові авто з українськими номерами.

Також росіяни селяться по сусідству з цивільними у житло людей, які виїхали з окупації, перевдягаються у звичайний одяг і підслуховують розмови на вулицях, а також перевозять військових у шкільних автобусах з надписом "діти".

"Всі жителі чекають на повернення українського прапора. Тому орки провокують людей на емоції, щоб виявити і покарати патріотів України, ЗСУ і сили спротиву відстежують кожен крок русні. Тому орки маскуються навіть під дітей. Одного окупанти не зрозуміють: ніколи непрохані "гості" не стануть своїми на українській землі. Тож якщо "туристи" самі не візьмуть зворотний квиток на росію, їм з радістю допоможуть наші військові", - написав Федоров.

Читайте також: Загарбники у Мелітополі не змогли вивести з обігу гривню - мер

Раніше мер Мелітополя Іван Федоров повідомив про ситуацію в міському морзі: туди прибула чергова партія російських медиків. Їх перекидають на тимчасово окуповані території для того, щоб вони надавали допомогу російським пораненим та захворілим військовослужбовцям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-