росіяни зранку обстріляли Сумщину з мінометів — 10 «прильотів»

росіяни зранку обстріляли Сумщину з мінометів — 10 «прильотів»

Укрінформ
Зранку російські загарбники обстріляли Сумщину з мінометів, пошкоджено житловий будинок.

Про це у Телеграмі повідомив керівник Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

"Вранці, близько 8 години, росіяни з мінометів обстріляли Зноб-Новгородську громаду. Було 10 прильотів", - повідомив Живицький.

За його словами, внаслідок обстрілу пошкоджено житловий будинок.

Як повідомляє пресслужба ДПСУ, упродовж минулої доби російські окупанти продовжили обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської областей. Зокрема, під вогнем опинилася Великописарівська та Есманьська громади Сумщини й Городнянська – Чернігівщини.

«Учора, 10 січня, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівськоі областей. Ворог завдав вогневого ураження із застосуванням мінометів та ствольної артилерії. Під ворожим вогнем опинилася Великописарівська та Есманьська громади Сумщини й Городнянська – Чернігівщини», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, вранці росіяни накрили територію Великописарівської громади зі ствольної артилерії калібру 152 мм, пролунало близько десятка вибухів від розривів снарядів. Вогонь вівся з російського населеного пункту козинка.

Читайте також: CNN: росія скоротила інтенсивність артилерійських обстрілів, подекуди – на 75%

Городнянську громаду ворог з району населеного пункту чорноземний городок намагався уразити 120-мм мінами – зафіксовано 21 вибух.

По прикордонню Есманьської громади росіяни з боку населеного пункту локоть вдарили зі 152-мм ствольної артилерії – зафіксовано 21 вибух.

Крім цього, окупанти з російського населеного пункту байрак обстріляли з мінометів калібру 120 мм територію Золочівської громади Харківської області, що на межі з Сумщиною. Нараховано з пів десятка вибухів. Внаслідок обстрілу пошкоджено складські приміщення приватного фермерського господарства, повідомили в пресслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України не спостерігають на Харківському напрямку спроможностей ворога, аби здійснити повторний наступ. Водночас фіксується активізація диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ) на Харківщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-