У Києві попрощалися із загиблим на фронті нацгвардійцем Станіславом Парталою

У Києві попрощалися із загиблим на фронті нацгвардійцем Станіславом Парталою

Фото
Укрінформ
У Києві пройшла церемонія прощання із загиблим на війні з рф нацгвардійцем, Героєм України Станіславом Парталою.

Про це у Телеграмі повідомила пресслужба Нацгвардії України, передає Укрінформ.

“У Києві попрощалися з Героєм України Станіславом Парталою, офіцером окремого загону спеціального призначення «Азов» військової частини 3057 Східного ОТО Національної гвардії України. Герою віддали шану та провели в останню путь батьки, рідні, друзі, побратими, командування Нацгвардії та ОЗСП”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 2 березня 2022 року Партала як командир взводу зі своїми підлеглими успішно виконали завдання з мінування можливих шляхів висування рф на Маріупольському напрямі. Але, повертаючись до пункту дислокації в районі селища Калинівка, вони зіткнулися з групою противника, яка намагалася їх оточити.

Лейтенант Партала вміло організував відбиття нападу, під час бою нацгвардійці знищили 3 бронемашини противника, 2 з яких офіцер підбив особисто.

Читайте також: У Києві попрощалися із загиблим на фронті режисером Віктором Ониськом

“Під час бою командир взводу дістав тяжке поранення, але попри це – продовжував керувати боєм і зумів вивести свій підрозділ у район зосередження. На жаль, медикам не вдалося врятувати життя мужнього командира”, - зазначили у Нацгвардії України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-