Президент: Світ сьогодні вкотре зміг переконатися, які брехливі будь-які слова москви

Президент: Світ сьогодні вкотре зміг переконатися, які брехливі будь-які слова москви

Укрінформ
Світ у суботу, 7 січня, на Різдво Христове, вкотре зміг переконатися, наскільки брехливі будь-які слова будь-якого рівня, які лунають з москви.

Про це у своєму зверненні заявив Президент України Володимир Зеленський, передає кореспондент Укрінформу.

«До речі, світ сьогодні вкотре зміг переконатися, наскільки брехливі будь-які слова будь-якого рівня, які звучать із москви. Вони (росіяни – ред.) щось там казали про нібито припинення вогню... Але реальність – це російські снаряди, які знову били по Бахмуту та інших українських позиціях», - сказав він.

Президент наголосив, що 7 січня вкотре підтвердилося, що тільки вигнання російських загарбників з української землі та ліквідація будь-яких можливостей рф тиснути на Україну та всю Європу означатиме відновлення тиші, безпеки й миру.

«Заради цього працюємо ми, саме на це направлена допомога наших партнерів, саме таку мету зараз має весь цивілізований світ. І я дякую всім, хто нам допомагає боронити незалежність України! Дякую кожному і кожній, хто воює і працює заради нашої держави! Сьогодні ми стали ще на крок ближчими до нашої перемоги», - сказав Зеленський.

Як повідомлялося, раніше російські пропагандистські медіа повідомили, що президент країни-терориста рф володимир путін нібито доручив ввести з 12.00 6 січня до 24.00 7 січня “режим припинення вогню” по всій лінії бойового зіткнення сторін в Україні.

Читайте також: Слово «росія» є ідеальним синонімом слова «брехня» - Подоляк

Зі свого боку радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк заявив, що для росії «тимчасове перемир’я» можливе після виходу з тимчасово захоплених територій, бо Україна не атакує чужі землі й не вбиває цивільних, а знищує виключно загарбників.

У свою чергу в американському Інституті вивчення війни заявили, що путінське перемир'я є інформаційною операцією.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-