У ЦПД заявили про ймовірність провокації рф на Різдво

У ЦПД заявили про ймовірність провокації рф на Різдво

Укрінформ
У рф поширюють фейк про можливі провокації «від ЗСУ» під час святкування Різдва.

Про це у Телеграмі повідомила пресслужба Центру протидії дезінформації при РНБО, передає Укрінформ.

«Канали пропагандистів поширюють фейкову інформацію щодо обстрілів Збройними силами України російської території та храмів на окупованих територіях України. Основний аргумент роспропаганди – нібито зафіксовано РСЗВ HIMARS біля Вовчанська та Великого Бурлука, які розташовані в безпосередній близькості до кордону рф», - йдеться у повідомленні.

Як наголошують у ЦПД, російські ЗМІ підготували «інформаційне алібі», посилаючись на одностороннє «припинення вогню» на період Різдва.

Читайте також: путін розглядає окупований Крим і білорусь як території для ядерних провокацій — розвідка

«Таким чином, кремль може влаштувати чергову провокацію, щоб довести своєму населенню, що вони воюють зі «вселенським злом і сатаністами», які навіть на Різдво тероризують мирних громадян. кремль досі розраховує на те, що подібні методи збільшать участь російських добровольців у «священній війні» проти України», -заявили у ЦПД.

Як повідомлялося, міжнародна волонтерська спільнота InformNapalm із посиланням на власні джерела поінформувала про високу вірогідність підриву православних храмів Донецька та інших населених пунктів на окупованих росіянами територіях на Різдво.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-