Заявами про «перемир’я» путін хоче перебити у рф картинку з Макіївкою — Денисенко

Заявами про «перемир’я» путін хоче перебити у рф картинку з Макіївкою — Денисенко

Укрінформ
Заява президента рф володимира путіна про перемир’я на Різдво є спробою перебити у рф картинку з Макіївкою.

Про це у Фейсбуці написав виконавчий директор Українського інституту майбутнього, радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко, передає Укрінформ.

“Запит путіна про перемир’я на Різдво це - спроба в середині росії перебити картинку з Макіївкою, яка почала виходити з-під контролю. Річ у тім, що традиційна тактика росіян: після гучних поразок засипати ефір тисячами нікчемних перемовин спрацювала”, - йдеться у дописі Денисенка.

Читайте також: Держдеп США назвав цинічною заяву путіна про так зване «перемир’я»

Радник міністра висловив думку, що, до того ж вже сьогодні мають оприлюднити імена винних, “і вже зараз ясно, що це будуть стрілочники замість генералів”.

“Не виключено, що це підготовка до провокацій у Лаврі. Одним словом, нічого нового. Все, як завжди, примітивно”, - заявив експерт.

Як повідомляв Укрінформ, раніше російські пропагандистські медіа повідомили, що президент країни-терориста рф володимир путін нібито доручив ввести з 12.00 6 січня до 24.00 7 січня “режим припинення вогню” по всій лінії бойового зіткнення сторін в Україні.

Читайте також: Бербок розкритикувала путінське «перемир’я»

Зі свого боку радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк заявив, що для росії “тимчасове перемир’я” можливе після виходу з тимчасово окупованих територій, адже Україна не атакує чужі землі й не вбиває цивільних, а знищує тільки росіян.

Читайте також: «Він шукає трохи кисню»: Байден відреагував на заяви путіна про «перемир’я»

31 грудня у Макіївці Донецької області ЗСУ знищили та пошкодили до десяти одиниць військової техніки ворога. За інформацією соцмереж, кількість загиблих загарбників сягає 600.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-