Ворог «просідає» у напрямку Кремінної, тому перекидає туди живу силу і техніку - Гайдай

Ворог «просідає» у напрямку Кремінної, тому перекидає туди живу силу і техніку - Гайдай

Укрінформ
На Луганщині російськи загарбники «просідають» в напрямку Кремінної, тому перекидають туди додаткову живу силу та технику.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі національного телемарафону заявив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«З боку Харьківського напрямку крок за кроком, але звільняють наші війська територію Луганської області. Так, це не швидко відбувається, так, як би багато людей хотіли би. Але там величезна навала і особового складу, і техніки, і все заміновано. Плюс, коли вони (російські загарбники – ред.) побачили, що вони там трохи просідають в напрямку Кремінної, то почали перекидати туди додаткові сили та засоби», - сказав Гайдай.

Читайте також: Луганщина: у Біловодську ворог забирає у селян ангари, щоб розмістити там солдат

Він додав, що до Кремінної ворожі резерви постійно підходять зі свіжомобілізованих та зеків, яких вже звикли називати «вагнерівцями».

Як повідомлялося, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний обговорив із головою Об’єднаного комітету начальників штабів Сполучених Штатів Америки генералом Марком Міллі потреби Сил оборони для продовження боротьби з ворогом. Залужний зазначив, що наразі важкі бої ведуться на рубежі Сватове-Кремінна, а також у напрямку Лисичанська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-