У ЗСУ вважають, що нова хвиля мобілізації росіянам не допоможе

У ЗСУ вважають, що нова хвиля мобілізації росіянам не допоможе

Укрінформ
Наявність великої кількості особового складу є єдиним козирем, який залишився у росіян. Саме цим вони виснажують українську оборону.

Водночас нова хвиля мобілізації в рф, яка почнеться 5 січня, не допоможе росії у війні, адже протистоятиме цьому навчена і мотивована українська армія, оснащена новітнім озброєнням, заявив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий під час телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

«Звичайно, у нас потужно працюють всі аналітичні, розвідувальні, інформаційні структури. Постійно щодоби проводиться системний аналіз на всіх рівнях, і відтак це (чергова хвиля мобілізації в рф – ред.) давно не було таємницею», – наголосив Череватий.

Він нагадав, що велика динаміка втрат ворога на фронті потребує оновлення їхнього особового складу, тому нова хвиля мобілізації була очікуваною.

Водночас речник наголосив, що Сили оборони успішно використовують у бою з численним ворогом новітні зразки західного озброєння.

Читайте також: Маємо максимально підвищити ціну нової мобілізації для держави-терориста – Президент

«Наша мотивованість і навченість, помножена на новітню західну техніку – саме це може бути переломом у війні,і може звести нанівець будь-які мобілізаційні потуги ворога», – наголосив Череватий.

Як повідомляв Укрінформ, керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов повідомив 30 грудня, що російське керівництво ухвалило рішення про початок нової хвилі мобілізації з 5 січня через великі втрати на фронті.

У листопаді військово-політичне керівництво рф підготувало документ «Висновки війни з НАТО в Україні», у якому йдеться про необхідність мобілізації 5 млн росіян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-