У Миколаєві внаслідок обстрілів два житлові будинки зруйновані, 12 пошкоджені - мер

У Миколаєві внаслідок обстрілів два житлові будинки зруйновані, 12 пошкоджені - мер

Укрінформ
У результаті обстрілу Миколаєва два житлові будинки зруйновані вщент, 12 - пошкоджені, у трьох навчальних закладах вилетіли вікна, сталася пожежа на території гаражного кооперативу.

Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Наслідки обстрілів: два житлові будинки зруйновані вщент. 12 житлових будинків пошкоджено (побиті вікна, двері, дах). У трьох навчальних закладах вилетіли вікна», - написав міський голова.

Також унаслідок обстрілу сталась пожежа на території гаражного кооперативу. Займання на орієнтовній площі 150 кв.м ліквідували рятувальники ДСНС.

Читайте також: У Києві внаслідок ракетної атаки одна людина загинула, 22 поранені - Кличко

Як інформує Сєнкевич, ще одна ракета впала біля проїжджої частини. Дорога засипана уламками, але вирви на асфальтовому покритті немає, проїхати можна. Незабаром комунальники все розчистять, зазначив міський голова.

У Миколаєві внаслідок обстрілу в суботу, 31 грудня, пошкоджені житлові будинки. Як повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, «прильоти» сталися в Корабельному районі Миколаєва. Відомо про шістьох поранених, троє - важкі. У результаті обстрілу Миколаєва виникла пожежа на площі 150 кв. м.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-