Зеленський до росіян після обстрілів: Держава-терорист не отримає прощення

Зеленський до росіян після обстрілів: Держава-терорист не отримає прощення

Відео
Укрінформ
Держава-терорист не отримає прощення, а ті, хто віддає накази та здійснюють їх, не отримають помилування. Україна ніколи не пробачить російський ракетний терор.

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський після масштабного обстрілу України, передає Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал ОП.

«Ця війна, яку ви ведете, вона не з НАТО, як брешуть вам ваші пропагандисти. Вона не за щось там історичне, вона за те, щоб один чоловік до кінця свого життя залишився у владі. А що стосовно вас, громадяни росії, його це не хвилює. Ваш лідер хоче показати, що в нього за спиною військові, що він – попереду. Насправді він ховається за військовими, за ракетами, за стінами своїх резиденцій та палаців. Він ховається за вами. І сам спалює вашу країну та ваше майбутнє», - зазначив український лідер.

Президент наголосив, що терор, який здійснює російська федерація, ніхто ніколи в світі не пробачить, і Українська держава в тому числі.

«Держава-терорист не отримає прощення. А ті, хто віддає накази та здійснюють їх, не отримають помилування. Кілька хвиль ракетних ударів в передноворічний день. Ракети проти народу. Це зробили нелюди, нелюди, які програють. І цього не змінити. Вони робили такі удари на Великдень, Різдво та Новий рік. Вони називають себе християнами, але вони за диявола», - резюмував очільник держави. 

Читайте також: Українська ППО збила 12 із 20 випущених росією ракет — Залужний

Як повідомлялось, 31 грудня росія здійснила чергову атаку по українській енергетичній та цивільній інфраструктурі. 

Фото, відео: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-