Гумконвой із продуктами і подарунками потрапив під обстріл на Луганщині

Гумконвой із продуктами і подарунками потрапив під обстріл на Луганщині

Фото
Укрінформ
При в'їзді у с. Невське Луганської області потрапили під обстріл поліцейські та волонтери, які везли місцевим жителям продукти та новорічні подарунки.

Про це повідомляє поліція Луганської області, передає Укрінформ.

Як зазначається, бійці батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Луганській області супроводили представників благодійної організації «Nova Ukraine» та громадської організації «Парк та особливі друзі» з м. Кривий Ріг до нещодавно визволених м. Лиман Донецької області та с. Невське Сватівського району Луганської області.

Поліцейські спільно з благодійниками доставили продуктові набори, хліб, новорічні подарунки для дітей, корм для домашніх тварин. Крім того, мешканцям Невського було доставлено сірники, свічки, скотч та плівка.

"При в’їзді у с. Невське гуманітарний конвой потрапив під обстріл окупаційних військ, на щастя, все обійшлось і мешканцям Луганщини були доставлені необхідні речі та продовольство", - зауважили у поліції.

Читайте також: За добу росіяни обстріляли 14 населених пунктів Донеччини

Як повідомлялося, начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай заявив, що у селах на деокупованій частині області ситуація критична через постійні обстріли російською артилерією.

Фото: Поліція Луганської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-