За добу росіяни обстріляли 14 населених пунктів Донеччини

За добу росіяни обстріляли 14 населених пунктів Донеччини

Фото
Укрінформ
За добу російські війська завдали 37 ударів по 14 населених пунктах Донецької області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

Під обстрілами ворога перебували міста Авдіївка, Лиман, Костянтинівка, Торецьк, Часів Яр, смт Велика Новосілка, села Бердичі, Ласточкине, Дачне, Діброва, Веселе, Времівка, Дальнє, Кам’янка.

Війська рф били з авіації, ракетних систем, ТОС-1А "Сонцепек", РЗСВ "Град", артилерії, танків. Є загиблі та поранені мирні жителі.

Знищено та пошкоджено 50 цивільних об’єктів – 38 житлових будинків, з них 16 багатоквартирних, дошкільний заклад, кафе, трамвайне депо, будівля поліції, залізничний об’єкт, автомобілі.

росіяни здійснили масовану атаку на Авдіївку, яку накривали вогнем 15 разів. Руйнувань зазнали 29 будинків, інформація про постраждалих не надходила.

Шість ракет С-300 ворог спрямував на північ Донеччини. Дві з них влучили на територію трамвайного депо у Костянтинівці, пошкоджено приватну оселю та кафе. Ще трьох ударів зазнав Лиман – постраждала інфраструктура та приватне житло. У селі Діброва внаслідок влучання ракети загинула людина, є поранені.

Внаслідок обстрілу з артилерії у селі Дальнє поранено дитину 2009 року народження та пошкоджено приватний будинок.

росіяни обстріляли 14 населених пунктів Донеччини/Фото: Нацполіція

Поліцейські також задокументували ракетний обстріл села Богатир, який стався у ніч на 30 грудня. Внаслідок влучання двох ракет С-300 пошкоджено церкву и кафе, без жертв.

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції евакуйовано ще 74 людини, з початку обов’язкової евакуації - понад 34 108 осіб, серед них 5063 дітей та 1992 людей з інвалідністю.

Читайте також: Рятувальники показали наслідки обстрілу Степногірська на Запоріжжі

Як повідомляв Укрінформ, російська ракета С-300 прицільно поцілила у відділ поліції Лимана Донецької області, поранено поліцейського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-