Залужний: Ми не обирали війну, проте нам вистачить сил здолати ворога

Залужний: Ми не обирали війну, проте нам вистачить сил здолати ворога

Відео
Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний привітав українських захисників і захисниць, а також їх рідних з Новим роком та запевнив, що в України вистачить сил здолати ворога.

Як передає Укрінформ, вітання він оприлюднив у своєму Телеграмі.

“Ми не обирали війну. Але ми прийняли бій. І сам Бог на нашому боці. На наших плечах і плечах наших рідних - важкі випробування, біль і страждання. Це Різдво має присмак сліз і колір крові. Проте нам вистачить сил здолати ворога”, - наголосив Залужний.

Він відзначив, що у боротьбі народжується Нація, і Перемога України стане початком розквіту нашої держави та кінцем для росії.

Читайте також: Залужний привітав вірян, які святкують Різдво 25 грудня

“Всіх, хто в строю, хто зараз утримує наші позиції. Рідних і близьких наших захисників і захисниць. Всіх, хто молиться, вірить, допомагає Збройним Силам. Всіх, хто разом з нами протистоїть світовому злу, - з Новим Роком і Різдвом Христовим!”, - зазначив Залужний.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський заявив, що українська протиповітряна оборона в новому році стане ще сильнішою та результативнішою, вона може стати найпотужнішою в Європі.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-