Уряд затвердив новий порядок військового обліку призовників, військовозобов’язаних і резервістів

Уряд затвердив новий порядок військового обліку призовників, військовозобов’язаних і резервістів

Укрінформ
Кабінет Міністрів затвердив новий Порядок організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів.

Як передає Укрінформ, про це за результатами засідання уряду повідомив у Телеграмі представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

“Затверджено новий Порядок організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів”, - поінформував Мельничук.

Читайте також: Уряд продовжив на три місяці бронь для деяких категорій військовозобовʼязаних

За його словами, документом, зокрема, передбачено здійснення ведення військового обліку призовників, військовозобовʼязаних та резервістів державними органами, підприємствами, установами та організаціями за списками персонального обліку відповідно до пропозицій Національного агентства з питань державної служби України та Державної служби статистики України.

Крім того, удосконалено окремі питання взаємодії територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки з органами державної влади, підприємствами, установами, організаціями у питаннях організації та ведення військового обліку, зазначив Мельничук.

Як повідомлялося, уряд продовжив на три місяці бронь для деяких категорій військовозобовʼязаних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-