ЗСУ уразили п'ять ворожих складів із боєприпасами

ЗСУ уразили п'ять ворожих складів із боєприпасами

Дані Генштабу
Укрінформ
Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили п`ять складів боєприпасів та радіолокаційну станцію російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

За оперативною інформацією станом на 18:00 30 грудня, протягом доби російські загарбники завдали 16 авіаційних ударів, 15 з яких - по цивільній інфраструктурі. Зокрема, ворог застосував 8 безпілотних літальних апаратів “Шахед-136”, усі вони були збиті. Крім того, агресор здійснив 17 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Від артилерійських обстрілів російськими загарбниками мирних населених пунктів загинули цивільні люди.

Противник продовжує ведення наступальних дій на Лиманському та Бахмутському. Агресор намагається покращити тактичне положення на Куп’янському та Авдіївському напрямках.

Читайте також: На півдні росіяни будують ешелонну оборону з часу відступу на Херсонському напрямку - військові

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка стабільна. Ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

На двох останніх напрямках обстрілів зазнали райони населених пунктів Семенівки і Залізного Мосту Чернігівської області; Запсілля і Велика Рибиця - Сумської, а також Мороховець, Тернова, Стариця, Вовчанськ, Бочкове, Чугунівка і Зарубинка на Харківщині.

На Куп’янському напрямку зафіксовано вогневий вплив поблизу Кам’янки, Дворічної, Вільшани, Куп’янська, Котлярівки і Табаївки Харківської області та Новоселівського і Стельмахівки на Луганщині.

На Лиманському напрямку ворог обстріляв Невське і Діброву Луганської області, а також Червонопопівку і Торське на Донеччині.

На Бахмутському напрямку від вогню росіян постраждали райони населених пунктів Спірне, Берестове, Соледар, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Костянтинівка, Біла Гора, Курдюмівка, Дружба, Майорськ та Нью-Йорк Донецької області.

На Авдіївському напрямку під ворожий вогонь потрапили Веселе, Авдіївка, Невельське, Мар’їнка та Новомихайлівка Донецької області.

На Новопавлівському напрямку противник здійснив обстріли по Вугледару, Пречистівці та Времівці Донецької області.

На Запорізькому напрямку вогневого впливу ворога зазнали Темирівка, Гуляйполе, Дорожнянка, Новоандріївка, Степове, Кам’янське і Степногірськ Запорізької області та Нікополь і Приміське на Дніпропетровщині.

На Херсонському напрямку, зокрема від обстрілів з реактивних систем залпового вогню, постраждала цивільна інфраструктура Качкарівки та Херсона.

Станом на 29 грудня поточного року лікарня в Біловодську Луганської області переповнена пораненими російськими військовослужбовцями.

В районі міста Донецьк було поранено та знищено до 10 озброєних загарбників. Крім того, знищено дві одиниці військової техніки, а ще три - пошкоджено.

Українська авіація завдала п'ять ударів по районах зосередження агресора. Також, протягом цієї доби, збито ворожий розвідувальний БпЛА типу “Орлан-10”.

Читайте також: росія демілітаризується «за планом»: Резніков показав, як ЗСУ захищають небо

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України, в той же час, уразили шість районів зосередження живої сили та військової техніки противника, п`ять складів боєприпасів та радіолокаційну станцію.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України за останню добу знищили ще 690 російських військових, від початку повномасштабного вторгнення рф ліквідовані вже близько 105 тисяч 250 загарбників.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-