росія тримає в Чорному морі один носій із вісьмома ракетами «Калібр»

росія тримає в Чорному морі один носій із вісьмома ракетами «Калібр»

Укрінформ
На бойове чергування в Чорне море російська федерація вивела десять своїх кораблів, зокрема один ракетоносій із вісьмома "Калібрами" на борту.

Як передає Укрінформ, про це Військово-морські сили Збройних сил України повідомляють у Фейсбуці.

"Станом на сьогодні на 11.00 ситуація така: в Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться 10 ворожих кораблів, з них 1 носій крилатих ракет "Калібр" загальний залп становить – 8 ракет", – ідеться в повідомленні.

В Азовському морі, за даними ВМС України, знаходиться один російський корабель. У Середземному морі присутні дев'ять кораблів ворога, зокрема п'ять носіїв "Калібрів", оснащених 72 ракетами.

Читайте також: росіяни запускають по Україні крилаті ракети «прямо з конвеєра» - Ігнат

Як повідомлялося, 29 грудня російська федерація вкотре завдала по Україні масованого ракетного удару. Атаки ворог здійснював з напрямку Волгодонська Ростовської області, північного району Каспійського моря та з Чорного моря.

За уточненою інформацією, під час масованої атаки 29 грудня рф запустила по Україні 70 крилатих ракет, 58 з них були збиті Силами оборони України.

За словами речника командування Повітряних сил ЗСУ полковника Юрія Ігната, росіяни почали запускати по Україні крилаті ракети "прямо з конвеєра". Виробництво йде, проте воно не встигає за темпами використання ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-