російські війська використовують мобілізованих як «щит» для техніки - перехоплення

російські війська використовують мобілізованих як «щит» для техніки - перехоплення

Аудіо
Укрінформ
російські війська на полі бою використовують мобілізованих як захисний «щит» для своєї військової техніки, тому зазнають значних втрат живої сили.

Про це йдеться у черговому перехопленні розмови російського загарбника Головним управлінням розвідки Міністерства оборони, передає Укрінформ.

«Знаешь, здесь наши нас здесь бьют... не танки впереди идут, люди сзади. Люди идут, а танки сзади... здесь нету регулярных войск, здесь мы одни мобилизованные», - жаліється росіянин.

За його словами, таким чином росіяни намагаються зберегти свою техніку.

російський солдат також розповів про випадок, коли після трьох «прильотів» по позиціях ворога, третій батальйон втік на «Уралі», покинувши інших. «Мы всемером полдня шли… ночь не спали… на рассвете ушли потом к своим поближе», - розповів росіянин.

Ворог пожалівся співрозмовнику про величезні втрати: в одному з випадків із 30 солдат залишилося 13 живих.

Головне управління розвідки вкотре попередило про те, що за кожен воєнний злочин, здійснений проти України, буде справедлива відплата.

Раніше в іншому перехопленні йшлося про те, військовослужбовці рф не отримують жодних виплат за поранення. До того ж, усіх змушують підписувати контракт, бо ніхто не хоче служити.

Читайте також: російські солдати не отримують виплати за поранення - перехоплення

російські загарбники також розповідали про те, настільки потерпають від ударів Збройних сил України, що втрачають надію навіть на східному фронті, де зосередили найбільше сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-