Минулої доби ворог обстрілював прикордоння Харківщини, є поранена

Минулої доби ворог обстрілював прикордоння Харківщини, є поранена

Укрінформ
У Харківській області найбільше потерпає від російських загарбників Куп’янський напрямок.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

«Минулої доби ворог з артилерії, танків, мінометів та іншого озброєння обстрілював прикордонні райони Харківщини та населені пункти, що розташовані неподалік від лінії зіткнення. Найбільше потерпає Куп’янський напрямок», - заявив Синєгубов.

Читайте також: загарбники обстріляли три прикордонні громади на Сумщині - били з артилерії та мінометів

Він повідомив, що у Куп'янську та смт Куп'янськ-Вузловий обстрілами пошкоджені приватні будинки. Також під ворожим вогнем були населені пункти Харківського та Чугуївського районів.

За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, в Куп’янську внаслідок обстрілу 57-річна жінка отримала вибухову травму. Її госпіталізували у важкому стані.

Крім того, в Ізюмському районі 23-річний чоловік підірвався на вибуховому пристрої. Доставлений до лікарні у стані середньої тяжкості.

Піротехнічні підрозділи ДСНС продовжують роботи з розмінування. За минулу добу знешкоджено ще 103 вибухонебезпечні предмети.

Читайте також: В окупації ще перебувають 29 населених пунктів Харківщини

Синєгубов закликав громадян пам'ятати про мінну небезпеку та бути максимально обережними.

Як повідомляв Укрінформ, евакуація з поки ще захоплених сіл у Куп’янському районі на Харківщини проводиться за запитами, зв’язок із населеними пунктами влада та волонтери підтримують.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-