Мелоні запросила Зеленського відвідати Італію

Мелоні запросила Зеленського відвідати Італію

Укрінформ
Прем’єр-міністр Італії Джорджа Мелоні підтвердила намір здійснити візит до Києва та запросила Президента України Володимира Зеленського відвідати Рим.

Як передає Укрінформ із посиланням на сайт Ради міністрів Італії, про це Мелоні заявила у вівторок під час телефонної розмови з главою Української держави.

"Президент Ради міністрів також підтвердила свій намір здійснити візит до Києва та запросила Президента Зеленського відвідати Рим", - йдеться у повідомленні.

Під час розмови глава італійського уряду підтвердила "повну підтримку Києва з боку уряду Італії у політичній, військовій, економічній та гуманітарній сферах, а також у питанні відновлення енергетичної інфраструктури та майбутньої відбудови України".

Також Мелоні підтвердила "повну відданість Італії всім діям, спрямованим на досягнення справедливого миру для українського народу".

Читайте також: Мелоні закликала жителів Італії на годину вимикати світло задля солідарності з українцями

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський у вівторок обговорив із Прем’єр-міністром Італії Джорджою Мелоні питання надання Україні систем ППО, реалізацію формули миру та подякував за виділення додаткових €10 млн допомоги.

Фото: giorgiameloni.it

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-