росіяни укріплюються на захопленій території Херсонщини та тероризують місцевих

росіяни укріплюються на захопленій території Херсонщини та тероризують місцевих

Укрінформ
На тимчасово окупованій частині Херсонщини російські загарбники укріплюють свої позиції. Крім того, вони продовжують тероризувати мирне населення.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив керівник об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Євгеній Єрін, відповідаючи на питання про стан на окупованій частині Херсонщини.

“Ворог продовжує укріплення своїх позицій в інженерному плані, створення певних мінних загороджень, що також свідчить про його бажання закріпитися, але не діяти активно. Вони продовжують певні терористичні дії по відношенню до цивільного населення”, - наголосив Єрін.

Він додав, що росіяни вдаються до примусового виселення українців, обмеження їхніх прав, запроваджують на деяких територіях цілодобову комендантську годину, що є свідченням того, що росіяни почуваються окупантами і ворогами.

Читайте також: Загарбники за добу сім разів обстріляли Херсон - поцілили у склади та багатоповерхівки

Як повідомляв Укрінформ, перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський повідомив, що на звільненій від росіян території Херсонщини є громади, де ворогзнищив 60-70% інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-