Загарбники за добу сім разів обстріляли Херсон - поцілили у склади та багатоповерхівки

Загарбники за добу сім разів обстріляли Херсон - поцілили у склади та багатоповерхівки

Укрінформ
Війська рф за минулу добу сім разів атакували Херсон - поцілили у складські приміщення, приватні та багатоквартирні будинки.

Як повідомляє Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.

За його словами, 25 грудня російські агресори 33 рази обстріляли територію Херсонщини. Мирні населені пункти області потерпали від вогню з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків. Сім разів ворог атакував Херсон. Поцілив у складські приміщення, приватні та багатоквартирні будинки.

Минулої доби мирні люди не постраждали, наголосив начальник ОВА.

Своєю чергою, поліція за вихідні відкрила 36 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів російських загарбників на Херсонщині, під час ворожого обстрілу одного із сіл Бериславського району загинули дві жінки, третю потерпілу госпіталізували в лікарню у тяжкому стані.

«Ворог продовжує масовано обстрілювати Херсонщину з реактивних систем залпового вогню, мінометів та важкої артилерії. Постраждали населені пункти Бериславського та Херсонського районів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час артилерійського обстрілу одного із сіл Бериславського району загинули дві жінки, які знаходилися на подвір’ї будинку, третю потерпілу госпіталізували в лікарню у тяжкому стані.

Обласний центр цілодобово знаходиться під вогнем окупантів. Там пошкоджені багатоповерхові та приватні будинки, медичний заклад, склади та магазини у центрі міста, мікрорайонах Корабел, Житлоселище, ХБК і Таврійський.

Читайте також: росіяни за добу атакували шість регіонів України - зведення ОВА

«За минулі дві доби поліція відкрила 36 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів російських загарбників на Херсонщині», - підсумовується у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні під час обстрілу в Херсоні постраждали дві лікарні.

Фото: ДСНС, ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-