російські ДРГ безуспішно намагаються перебратися через Дніпро біля Херсона – військові

російські ДРГ безуспішно намагаються перебратися через Дніпро біля Херсона – військові

Укрінформ
Диверсійно-розвідувальні групи ворога намагаються переправитись на правий берег Дніпра в районі Херсона, однак Сили оборони виявляють їх та знищують. Наразі українські військові укріплюють свої позиції, ставлять мінні загородження по всьому берегу Дніпра.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив керівник об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Євгеній Єрін, відповідаючи на питання щодо роботи російських ДРГ на правому березі Херсона.

“Так, є певні дії з боку противника і його диверсійно-розвідувальних груп, що стосується діяльності на островах поблизу Херсона, є спроби невеликих розвідувальних груп перейти на інший берег. Разом з тим, наша розвідка спостерігає за їхніми рухами і наносяться, як правило, артилерійськими засобами ураження удари по цим групам. Такі групи у разі виявлення негайно знищуються. Ворогу не дають закріпитись, не дають розгорнути свою діяльність в даному напрямку”, - зазначив Єрін.

Читайте також: Ворог стягує сили до Бердянська та Мелітополя: у ЗСУ прокоментували можливість наступу на Запоріжжя

Він також запевнив, що Сили оборони готові до відбиття спроб противника перейти на правий берег Херсона. Наразі укріплюються українські позиції, створюються, зокрема, мінні загородження на всьому березі Дніпра, де можливі зіткнення з противником, постійно ведеться спостереження і українські ракетні війська, артилерія та авіація готові до ураження ворога в будь-який час доби, запевнив Єрін.

Як повідомляв Укрінформ, 24 грудня на Херсонщині росіяни вбили 16 осіб, ще 64 зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-