Ворог перекидає резерви техніки та живої сили на Бердянськ та Мелітополь - Андрющенко

Ворог перекидає резерви техніки та живої сили на Бердянськ та Мелітополь - Андрющенко

Відео
Укрінформ
російські загарбники перекидають додаткові підрозділи військової техніки, живої сили з Маріуполя через Мангуш на Бердянськ та Мелітополь.

Про це в Телеграмі повідомляє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

"Велика кількість військової техніки зайшла з боку Росії та рушила через Мангуш (Маріупольський район) у напрямку Бердянськ/Мелітополь. Колони доформовувались частково з місця базування в с. Агробаза (знаходилися з моменту "негативного наступу" в Херсоні)", - йдеться в дописі.

Також рашисти перекинули на Мангуш частину військової техніки, живої сили та тилове забезпечення, що базувалися в селі Урзуф. Їх було включено в склад колон, сформованих у Маріуполі/Агробазі.

Читайте також: росіяни перетворюють Маріуполь на військову базу - СтратКом

"Частина військової сили - жива сила на вантажівках з причепленими гарматами малого калібру - переміщена з с. Урзуфа у бік Бердянська. Також з росії прибули додаткові підрозділи. Розселення відбулося в районі так званих Кам’янських дач під прикриттям великої кількості цивільних громадян", - написав Андрющенко.

росіяни оточили Маріуполь і обстрілювали з 2 березня. Велика частина міста зруйнована вщент. В Маріуполі досі немає тепла, мешканці замерзають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-