Ворог обстріляв 18 населених пунктів Харківщини з танків, артилерії та мінометів

Ворог обстріляв 18 населених пунктів Харківщини з танків, артилерії та мінометів

Укрінформ
російські загарбники за добу обстрілювали з танків, артилерії і мінометів населені пункти Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

«По області протягом доби мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Гур’їв Козачок, Ветеринарне, Козача Лопань, Кудіївка, Гоптівка, Стрілеча, Красне, Тернова, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ та інші», - заявив Синєгубов.

Він зазначив, що на Куп’янському напрямку ворог здійснив обстріли з танків, ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Новомлинськ, Дворічна, Куп’янськ, Кислівка, Табаївка, Котлярівка і Крохмальне.

Внаслідок денних артилерійських обстрілів загарбників у селі Подоли, що в Куп'янському районі, загинув 72-річний чоловік. Його 74-річна дружина отримала поранення, її госпіталізували до лікарні. Стан постраждалої середній.

Читайте також: Катували учасників АТО на Харківщині: четверо російських військових отримали по 11 років в'язниці

«Сили оборони України відбили атаки окупантів в районах населеного пункту Лиман Перший, що в Дворічанській громаді», - заявив Синєгубов.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України минулої доби, 24 грудня, уразили чотири пункти управління військ рф, три райони зосередження живої сили і зенітний ракетний комплекс С-300, відбили ворожі атаки поблизу 15 населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-