Ворог за добу 60 разів обстріляв Херсонщину, є загиблий, шестеро поранені

Ворог за добу 60 разів обстріляв Херсонщину, є загиблий, шестеро поранені

Фото
Укрінформ
За минулу добу російські військові 60 разів обстріляли територію Херсонської області, одна людина загинула, шестеро поранені.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич, передає Укрінформ.

«Через російські обстріли минулої доби 1 людина загинула, 6 жителів Херсонщини дістали поранення різного ступеня тяжкості», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загарбники за добу 60 разів обстріляли територію області - з артилерії, РСЗВ, мінометів і танків.

Читайте також: Загарбники вночі вдарили ракетами по Очаківській громаді Миколаївщини

Зокрема, у Херсоні під ворожим вогнем опинилися житлові квартали. Загарбники атакували суднобудівний завод, приватні та багатоквартирні будинки.

За інформацією обласної поліції, загарбники знищували інфраструктурні об’єкти, цілили по житлових кварталах мікрорайонів ХБК, Таврійський, Корабел та інших. Після чергового обстрілу у деяких районах міста зникло світло. Снарядами пошкоджені квартири у багатоповерхівках, приватні будинки, автомобілі, магазини та склади. Будь-які військові об’єкти на цих територіях відсутні.

Крім того, внаслідок обстрілів з мінометів, РСЗВ, артилерії та ворожих БПЛА постраждали населені пункти Бериславського і Херсонського районів. Військові рф обстріляли пункти видачі гуманітарної допомоги та "пункт незламності", є поранені.

Загалом за добу поліція відкрила 30 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів російських загарбників на Херсонщині.

Як повідомлялося, 21 грудня на Херсонщині внаслідок обстрілу зруйновані дві підстанції.

Фото: Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-