Загарбники вночі вдарили ракетами по Очаківській громаді Миколаївщини

Загарбники вночі вдарили ракетами по Очаківській громаді Миколаївщини

Укрінформ
У Миколаївській області в ніч на 22 грудня російські війська завдали ракетного удару по населеному пункту Очаківської громади, пошкодивши житлові будинки.

Як передає Укрінформ, про це очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив у Телеграмі.

"Сьогодні вночі, 22 грудня, о 00:57 внаслідок ракетного обстрілу населеного пункту Очаківської громади пошкоджено житлові будинки. Постраждалих немає", — зазначив він.

21 грудня о 9:30, 12:22, 13:22, за даними голови ОВА, ворог бив із артилерії по портовій зоні та населеному пункту Очаківської громади, завдавши поранень трьом мирним жителям, серед яких — 10-річний хлопчик. Також ворожим вогнем пошкоджені 16 житлових будинків.

Читайте також: росіяни обстріляли з «Ураганів» і «Градів» Дніпропетровщину, постраждала дитина

О 13:30 того ж дня росіяни вдарили з реактивних систем залпового вогню по Куцурубській громаді. Руйнувань і постраждалих унаслідок обстрілів немає.

У Миколаєві, Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день і ніч минули відносно спокійно.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу ЗСУ, 21 грудня російські війська здійснили шість ракетних і 15 авіаційних ударів, а також 64 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-