Зеленський відповів, які б меседжі хотів послати путіну

Зеленський відповів, які б меседжі хотів послати путіну

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський переконаний, що президент держави-терориста владімір путін перестав бути суб'єктом для цивілізованих людей і зараз має бути зацікавленим у збереження хоча б чогось від культури та історії свого народу.

Про це він зазначив під час спільної пресконференції з президентом США Джозефом Байденом у Вашингтоні, відповідаючи на запитання, які би меседжі хотів послати путіну,повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Які меседжі можна йому (посилати - ред.) після того, як він отруїв наше цивільне життя, спокійне життя і, ... судячи за його меседжами, що після України він говорить: "Ми можемо піти далі", де раніше була потужня присутність радянського союзу. Для чого людині, я вважаю, з хворим відношенням до світу, я вважаю, абсолютно неадекватним, для чого йому відправляти меседжі?! Він повинен бути сьогодні зацікавленим, щоб світ на нього звертав увагу. Він більше не суб'єкт цивілізованих людей. Він повине бути зацікавленим, щоб зберегти хоч щось від культури й історії його народу і його держави", - сказав Зеленський.

Президент нагадав, що 2019 року відбувся Нормандський саміт, тоді путіну посилали максимальні меседжі, аби в жодному разі не було повномасштабного вторгнення, щоб зупинити агресію, відновити територіальну цілісність України, знайти "дипломатичне порозуміння".

Читайте також: Зеленський: Справедливий мир - це жодних компромісів щодо територіальної цілісності

"Що, не дай Боже, буде повномасштабна війна! Він (ред.) говорив, такого ніколи не буде, говорив усім, усім брехав", - підкреслив Зеленський.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський перебуває з візитом у Сполучених Штатах Америки, де вже провів зустріч з американським лідером. Також запланований виступ Зеленського у Конгресі США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-