У Маріуполі та Мангуші помітили високу військову активність ворога

У Маріуполі та Мангуші помітили високу військову активність ворога

Відео
Укрінформ
У районі Маріуполя та Мангуша помічено підвищену військову активність ворога.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

"Танки на тягачах після ремонту в цехах ММК ім. Ілліча через місто на лафетах розвозять по військових базах в районі аеропорту Маріуполь та в с. Мангуш; військова присутність поки живої сили в самому Маріуполі зросла до візуального відчуття більшості в натовпі на вулиці" - написав радник мера Маріуполя.

Крім того, за його інформацією, було зафіксовано й іншу військову активність ворога за день: у районі с. Мангуш розгорнуто системи ППО типу БУК. Масово завозиться паливо в район військових баз в с. Ялта/Юрївка; помічено також високу активність авіації з Таганрозького напряму на Донецький.

Андрющенко також зауважив, що вочевидь, щось трапилось, оскільки окрема колона з 10 швидких у супроводі 10 військових авто вдень швидко проїхала через Маріуполь у напрямку Бердянська.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Читайте також: У Маріуполі фіксують переміщення російських військових вантажівок із позначкою «Z»

Нині у місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполь загарбники перетворюють на військово-логістичний хаб російської армії.

Фото ілюстративне: Stringer, Anadolu Agency

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-