Данілов вважає, що наступу з білорусі наразі не буде

Данілов вважає, що наступу з білорусі наразі не буде

Укрінформ
Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що не слід наразі очікувати нападу з білорусі, бо у білорусів немає бажання воювати з Україною.

Про це він сказав в ефірі телемарафону, передає Укрінформ.

"Ми в курсі, що там відбувається. Дійсно сьогодні там були навчання. Ми були повідомлені про те, що вони там будуть відбуватись. І це для нас не є раптова річ. Ми готові до будь-якого розвитку подій: якщо рф спільно з білорусами будуть здійснювати ті чи інші акти агресії», - сказав Данілов.

Водночас він зауважив, що у білорусів немає бажання повторити долю росіян.

«Вони (білоруси - ред.) знають, чим це для них може закінчитись, вони бачать на прикладі рф скільки росіян - тисячами - ми пакуємо кожного тижня, щоб їх ховали на своїй території. Деяких вони взагалі не забирають», сказав Данілов.

Він зауважив, що у білорусів немає бажання повторити долю росіян.

Читайте також: Ознаки формування ворожих угруповань для наступу з боку білорусі не виявлені

Секретар РНБО також зауважив, відповідаючи на запитання щодо пропозиції Президента України щодо виведення військ рф із України на Різдво, що не слід цього чекати.

«Звичайно, на Різдво можуть бути якісь дива, але, на жаль, це не стосується росії. Ми розуміємо, що вони нікуди не підуть... Але ми змусимо ворога залишити всю нашу територію, включаючи Крим», - наголосив Данілов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-