На Луганщині загарбники примусово мобілізуватимуть усіх чоловіків

На Луганщині загарбники примусово мобілізуватимуть усіх чоловіків

Укрінформ
На Луганщині російські загарбники готуються примусово мобілізувати усіх без винятку чоловіків.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповів начальник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«Є чітке розуміння, що вони (російські загарбники – ред.) будуть мобілізувати просто всіх. Ми ж бачили еволюцію (мобілізації – ред.) від набору в російські війська під патріотичними гаслами, потім це переходило до фінансової мотивації, а зараз це все відбувається виключно примусовими заходами, тобто всіх змушують. Зараз вони намагаються зробити картинку що все спокійно і в понеділок змушують всіх бюджетників виходити на роботу в обов’язковому порядку, і таким чином показати, що все в них під контролем», - зазначив Гайдай.

За його словами, зараз закінчується професійна російська армія і все, що в неї є – це лише назви бригад, до яких входять свіжомобілізовані, що пройшли підготовку тривалістю 2-3 тижні.

Гайдай, додав, що у противника надання медичної допомоги нині на низькому рівні. Оскільки на Луганщині росіяни покрали медичне обладнання, то своїх поранених їх потрібно везти у Луганськ. Дорогою багато з них помирають.

Читайте також: Затяжна війна може поставити під сумнів здатність путіна «захистити Донбас» – ISW

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого по 11 грудня ліквідували близько 94 тисячі 140 російських загарбників, 380 з них — за останню добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-